ΑΚΡΙΒΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΗ πείρα μας έχει διδάξει πως στον τομέα των μετακομίσεων, μεταφορών, συσκευασιών και αποθηκεύσεων, σπάνια είναι δυνατός ο καθορισμός του όγκου των προς μεταφορά ή αποθήκευση οικοσκευών ή ακόμα και εμπορευμάτων.

Για το λόγο αυτό, όπως και για την σωστή εξυπηρέτηση των πελατών, η εταιρεία μας έχει δημιουργήσει εδώ και χρόνια ένα ξεχωριστό τμήμα, το οποίο έχει αναλάβει να αποστέλλει εξειδικευμένους συνεργάτες μας στους τόπους αποστολής των οικοσκευών (ή εμπορευμάτων αν πρόκειται για μη παλλετοποιημένα εμπορεύματα) προκειμένου να γίνεται επαγγελματική καταμέτρηση των προς μεταφορά ειδών.

Με αυτό τον τρόπο αποφεύγονται τα λάθη στις τιμές και κατά συνέπεια οι πελάτες μας είναι πάντα ικανοποιημένοι και οι μεταφορές-μετακομίσεις τους στερούνται εκπλήξεων.

Ταυτόχρονα, έχουμε αναπτύξει μία on-line εφαρμογή όπου μπορείτε μόνοι σας να υπολογίσετε το κόστος της μεταφοράς ή της μετακόμισής σας !

Αν κι εσείς επιθυμείτε να συνεργαστείτε με μια επαγγελματική και φιλική ομάδα ανθρώπων που πραγματικά μπορούν να αναλάβουν υπεύθυνα την μετακόμισή σας, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Από το 1969 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας πάντα με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και συνέπεια.

website development & SEO by Global Internet Projects