ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ AIOLOS TEAM

Ο όρος «μεταφορά» δεν είναι ολοκληρωμένος αν δεν συνοδεύεται από τον, άρρηκτα συνδεδεμένο μαζί του, όρο «αποθήκευση». Αυτό ακριβώς πιστεύουμε εμείς στην Aiolos Team και σε αυτόν τον τομέα έχουμε φροντίσει ώστε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών.

ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ AIOLOS TEAM

ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι αποθήκες των 600 τ.μ. που διαθέτουμε είναι ειδικά διαμορφωμένες ώστε η αποθήκευση των οικοσκευών και εμπορευμάτων να χαρακτηρίζεται από απόλυτη ασφάλεια και προστασία. Οι χώροι είναι ασφαλισμένοι και φυλασσόμενοι σε 24ωρη βάση. Οι εγκαταστάσεις είναι τελευταίας τεχνολογίας, διασφαλίζοντας την προστασία των οικοσκευών και εμπορευμάτων από τα καιρικά φαινόμενα.

Οι πελάτες της μεταφορικής εταιρείας μας μπορούν ανά πάσα στιγμή να επισκεφτούν το χώρο αποθήκευσης των οικοσκευών ή εμπορευμάτων τους, προκειμένου να διαπιστώσουν την ασφάλεια που τους παρέχεται. Ο χώρος μας είναι διαμορφωμένος κατά τέτοιο τρόπο ώστε η πρόσβαση της εκάστοτε αποστολής να είναι εύκολη και πρακτική.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περισσότερες πληροφορές.

Διαθέτουμε 600 τ.μ. ειδικά διαμορφωμένα ώστε η αποθήκευση των οικοσκευών και εμπορευμάτων σας να χαρακτηρίζεται από απόλυτη ασφάλεια και προστασία.


Έχετε περισσότερες ερωτήσεις;

ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ

Μεταφέρουμε την οικοσυσκευή σας από οποιδήποτε μέρος της Ελλαδας και αποθηκεύουμε τα πράγματά σας για όσο καιρό επιθυμείτε. Το προσωπικό μας είναι άριστα εκπαιδευμένο και οι τιμές μας οι καλύτερες της αγοράς!

aiolos team logo png
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΕΥΚΟΛΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ
website development & SEO by Global Internet Projects