Το πάθος μας,

για τελειότητα!

Με φιλική διάθεση και ανθρώπινο δυναμικό προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Τι προσφέρουμε?

Logistics & Μεταφορές

Logistics, διαλογή & διανομή εμπορευμάτων & μεταφορές μετακομίσεις καθημερινά.

Αποθήκευση

Ασφαλής αποθήκευση σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με φύλακα 24/7.

Συσκευασία

Ποιοτικά υλικά αντοχής, πλήρως ανακυκλώσιμα και φιλικά προς το περιβάλλον.

Μετακομίσεις Εξωτερικού

Ολοκληρωμένες λύσεις για μεταφορά σε όλες τις χώρες της Ε.Ε, γρήγορα και αποδοτικά.

Εταιρικό Προφίλ

Οι επιτυχημένες και ταχείς μεταφορές γίνονται πράξη από την εταιρεία μας AIOLOS TEAM.

Από το 1969, με ιδρυτή τον Αθανάσιο Γιαννακέλη, προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με συνέπεια και υπευθυνότητα, έχοντας πάντοτε ως στόχο γρήγορες & εύκολες στον πελάτη μεταφορές.

Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό που απασχολούμε, η εμπειρία που μας χαρακτηρίζει στον τομέα των μετακομίσεων και των μεταφορών, καθώς επίσης και η τάση μας να χρησιμοποιούμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, αποτελούν τα χαρακτηριστικά που μας προσδίδουν αξιοπιστία.

Η εξέλιξη που εξακολουθούμε να επιδεικνύουμε μετά από 51 συναπτά έτη και η δική σας προτίμηση στις παροχές που προσφέρουμε, μας έχει τοποθετήσει ανάμεσα στις πιο επιτυχημένες μεταφορικές εταιρείες του χώρου. Οι μεταφορές μετακομίσεις, η διαδικασία συσκευασίας αντικειμένων, οι ειδικές μεταφορές, η αποθήκευση και φορτοεκφόρτωση αντικειμένων στις ιδιόκτητες και ασφαλείς εγκαταστάσεις που διαθέτουμε, είναι ορισμένες από τις υπηρεσίες που βρίσκονται στην διάθεσή σας, όποτε κι αν τις χρειαστείτε.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρείας μας εργάζεται σκληρά για να αποδώσει τα μέγιστα, προκειμένου να φέρει εις πέρας μετακομίσεις και μεταφορές, με τη βοήθεια τελευταίας τεχνολογίας ανυψωτικών μηχανημάτων.

Πιστοποιήσεις – ISO

ISO 45001:2018 “Συστήματα διαχείρισης για την υγεία και ασφάλεια στην εργασία” με επέκταση πλήρους εκπαίδευσης του προσωπικού μας στα μέτρα πρόληψης COVID-19 σε εργασιακούς χώρους

ISO 14001:2015 “Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης”

ISO 9001 “Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας”

100% Φιλικά-Υλικά στο Περιβάλλον

Η εταιρεία μας, αλλά και όλοι οι προμηθευτές που έχουμε διαλέξει, τηρούν όλες τους διεθνής κανονισμούς για την ανακύκλωση των υλικών συσκευασίας.

R

2020 Ηλεκτροκίνητα Παλετοφόρα Μπαταρίας-Λιθίου

Για τις εργασίες της εταιρείας, χρησιμοποιούμε την ηλεκτροκίνηση για την αύξηση της ποιότητας των εργασιών αλλά και του επιπέδου εργασίας των εργαζομένων.

Αποθήκη για το E-Shop σας!

Εσείς ασχολείστε για την αύξηση των πωλήσεων, εμείς για όλα τα άλλα. Παραλαβή, αποθήκευση, διαλογή και αποστολή των παραγγελιών σας.

χρονια ιστορια

ολοκληρωμενες εργασιες

εξειδικευμενοι εργατες

υπαλληλοι γραφειου

“Η ουσία της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι πολύ δύσκολη.”

Elon Musk, CEO of Tesla and SpaceX

Ρωτήστε μας!

Αποδοχή GDPR

Σωτηρίου 5, 136 77 Αχαρνές

+30 210 800 1500 - 2

info@aiolosteam.com

ISO 9001:2015