#1 Ποιότητα στην Εφοδιαστική Αλυσίδα

Λύσεις για μικρό-μεσαίες επιχειρήσεις αλλά & ομίλους εταιρειών σε όλους τους κλάδους ειδίκευσης τους.

Logistics

Λύσεις για διανομές

Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα λύσεων για διανομές εντός αττικής.

Ειδικές επιλογές ανυψωτικών μηχανημάτων

Ανακαλύψτε από ανυψωτικά μηχανήματα οικοσυσκευών μέχρι κλάρκ 10 τόννων

Πακέτα μακροχρόνιων αποθηκεύσεων

Βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα βραχυπρόθεσμων & μακροπρόθεσμων αποθηκεύσεων

Ενδιαφέρεστε για άμεση προσφορά?

O κόσμος αλλά και οι υπηρεσίες των logistics γίνεται ολοένα και πιο περίπλοκος. Οι εταιρείες ολοένα και περισσότερο χρειάζονται μια ασυναγώνιστη εμπειρία αλλά και την εξειδίκευση μιάς εταιρείας παροχής υψηλών-υπηρεσιών logistics. Η μεγάλη γκάμα μας ανταποκρίνεται σε κάθε σας ζήτηση όσον αφορά τις υπηρεσίες logistics, από μια απλή αποστολή ενός δέματος και την μεταφορά του, μέχρι και λύσεις μετασχηματισμού που εκτείνονται σε ολόκληρη την αλυσίδα εφοδιασμού.

Μπορείτε να ανακαλύψετε τα προϊόντα και στις λύσεις μας, ακόμα και να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις δυνατότητες που μπορεί να σας προσφέρει η εταιρεία μας.

Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα λύσεων που μπορούν να προσαρμοστούν στις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησης σας.

Στόχος μας είναι να βελτιστοποιήσουμε και να βελτιώσουμε την αλυσίδα εφοδιασμού σας, βοηθώντας σας να αποκτήσετε ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά την οποία ειδικεύεστε.

Η αποθήκευση γίνεται σε δικό μας χώρο & η μεταφορά με δικό μας στόλο οχημάτων, ώστε να μπορούμε να γνωρίζουμε κάθε στιγμή που βρίσκονται τα προϊόντα σας.

Επίσης, η φύλαξη, η διαλογή, η συσκευασία & η μεταφορά των προϊόντων γίνεται χωρίς καθυστερήσεις που επιβαρύνουν εσάς και τους πελάτες σας.

Σχετικά με τα Logistics

Στόχος μας είναι να βελτιστοποιήσουμε και να βελτιώσουμε την αλυσίδα εφοδιασμού σας.

  • Περισσότερα από 50 χρόνια ειδίκευσης
  • 24ώρη φύλαξη προϊόντων – εμπορευμάτων
  • Τυποποιημένες διαδικασίες
  • Ιδιόκτητος στόλος οχημάτων
  • Διαλογή εμπορευμάτων
  • Διανομή σε μαγαζιά
  • Σύγχρονες λύσεις συσκευασίας
  • Μεταφορά πολύτιμων αγαθών
  • Γρήγορη ανταπόκριση
  • 24ωρες μεταφορές εντός Αττικής

Τελευταία Νέα

Πιστοποίηση ISO 9001:2015

Πιστοποίηση ISO 9001:2015 Μια σπουδαία ημέρα για την εταιρεία μας σήμερα, καθώς ολοκληρώσαμε με απόλυτη επιτυχία τις διαδικασίες που απαιτούνται για τη πιστοποίηση ISO 9001.

Επισκευή Ελικοπτέρου Erickson με Γερανό

Ο πελάτης μας είχε σοβαρό πρόβλημα σε ένα από τα πυροσβεστικά του ελικόπτερα. Φυσικά, η Aiolos Team ήταν εκεί για να βοηθήσει!

Μεταφορά εξοπλισμού στο Γαλατά Τροιζηνίας

Η AIOLOS TEAM, όπως πάντα δίπλα στην ΤΕΜΑΚ ΑΕ, πραγματοποιώντας παράδοση εξοπλισμού για τα συστήματα επεξεργασίας νερού στον Γαλατά…

FAQ

Γιατί εδώ και πολλά χρόνια είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των μεταφορών και σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και καλές τιμές!

Έχετε συνεργασία με άλλες εταιρείες για την διανομή εμπορευμάτων;

Η εταιρεία, ξεκίνησε πριν 50 χρόνια με βασική της δραστηριότητα την παραλαβή-διαλογή-διανομή αλλά και την αποθήκευση εμπορευμάτων άλλων εταιρειών. Έχουμε συνεργαστεί με αρκετούς ομίλους αλλά και εταιρείες κάθε κλάδου για την υποστήριξη των logistics.

Αναλαμβάνετε και μεταφορές-μετακομίσεις εκτός Αθήνας;

Η AIOLOS TEAM αναλαμβάνει όχι μόνο να σας μεταφέρει εντός Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και τα νησιά, ότι και αν θέλετε να μεταφέρετε, και όσο περίπλοκη και αν είναι η πρόσβαση. Επίσης, η εταιρεία μας έχει μεγάλη εξειδίκευση στις μεταφορές εξωτερικού.

Μπορεί η εταιρεία σας να με βοηθήσει και στη πόλη προορισμού;

Βέβαια! Στις μετακομίσεις μπορούμε να σας διαθέσουμε ακόμα και το ίδιο συνεργείο που είχατε από το μέρος που μετακομίσατε. Θα συνοδεύσουμε δηλαδή το φορτηγό και έτσι θα εξασφαλίσετε το ίδιο συνεργείο και στην πόλη προέλευσης αλλά και στην πόλη προορισμού!

Μετακομίζω σε άλλη χώρα. Με το τελωνείο τι γίνεται;

Κατά την εισαγωγή των ειδών σας, οι έμπειροι σύμβουλοι μας σας καθοδηγούν και σας παρέχουν την απαιτούμενη βοήθεια για τη διεκπεραίωση των εγγράφων και ό,τι άλλο χρειαστεί προκειμένου να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται ο εκτελωνισμός των ειδών σας.

Αν θελήσω να αποθηκεύσω τα είδη μου, πόσο σίγουρος μπορώ να είμαι οτι εσείς μπορείτε να μου παρέχετε σιγουριά και ασφάλεια;

Οι αποθήκες μας πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές καθώς διαθέτουν αυτόματα συστήματα πυροπροστασίας, πυρόσβεσης και πυρασφάλειας όπως και σύγχρονα συστήματα ασφάλειας μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης. Επίσης σε όλες τις αποθήκες μας υπάρχουν συστήματα συναγερμού και φύλακας σε 24-ωρη βάση, για την πλήρη ασφάλεια του χώρου.

Τι βοήθεια μπορώ να έχω απο την εταιρεία σας σε ότι αφορά, τη μετακόμιση στο νέο χώρο μου;

Ανάλογα με την προεπιλογή υπηρεσιών, το συνεργείο μας βρίσκεται στο χώρο σας να απο-συσκευάσει, να επανα-συναρμολογήσει έπιπλα και γενικά να σας βοηθήσει στο στήσιμο του νέου χώρου σας.

Ρωτήστε μας!

Σωτηρίου 5, 136 77 Αχαρνές

info@aiolosteam.com

ISO 9001:2015