Μετακόμιση Εξωτερικού, γρήγορα!

Ανακαλύψτε τις λύσεις μας για την γρήγορη μετακόμιση των πραγμάτων σας, όπου διαλέξετε να ταξιδέψετε.

 

 

Θα σας καθοδηγήσουμε παντού!

Πείτε μας που θέλετε να πάτε & η εμπειρία μας θα σας καθοδηγήσει.

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Το προσωπικό μας, προσφέρει απόλυτη προστασία στη συσκευασία των πραγμάτων σας.

Λύσεις Συσκευασίας

Βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα για συσκευασία επίπλων & αντικειμένων.

Ενδιαφέρεστε για άμεση προσφορά?

Αν ενδιαφέρεστε για να μετακομίσετε στο εξωτερικό, τότε η εταιρεία μας «Aiolos Team» μπορεί να σας βοηθήσει!

Εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαστε γενικότερα με τις μεταφορές – μετακομίσεις, αλλά και ειδικότερα με τις μετακομίσεις εξωτερικού. Η μεταφορική εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρία από μεταφορά επίπλων στο εξωτερικό – πάντα σε καλές τιμές – και γενικότερα από μεταφορες εξωτερικου. Οποιοσδήποτε και αν είναι ο προορισμός σας, είτε μετακομίζετε σε κάποια γειτονική χώρα στα Βαλκάνια, είτε σε κάποια χώρα της βόρειας Ευρώπης ( διεθνής μεταφορές για Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία ), είτε ακόμα πιο μακρυά όπως π.χ. στην Αμερική, εμείς μπορούμε να μεταφέρουμε τις οικοσυσκευές και τα υπόλοιπα πράγματα σας με ασφάλεια, συνέπεια, και οικονομία.

Για τις μετακομίσεις εξωτερικού διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο από ιδιόκτητα οχήματα. Μπορούμε και πραγματοποιούμε τις μετακομίσεις σας,  ακόμα και με τη βοήθεια ανυψωτικών οικοσυσκευής ώστε να καταφέρνουμε την ασφαλέστερη μεταφορά των πολύτιμων αντικειμένων σας, από οποιοδήποτε όροφο χωρίς προβλήματα.

Σε όλες τις μετακομίσεις εξωτερικού παρέχονται ασφάλεια στην μεταφορά και δωρεάν καθοδήγηση για τον εκτελωνισμό των ειδών σας. Μπορούμε επίσης να σας βοηθήσουμε να τοποθετήσετε από την αρχή όλα τα υπάρχοντα σας στο νέο σπίτι, στο μέρος που θα μετακομίσετε.

Τα 50 και πλέον χρόνια εμπειρίας μας σας εγγυώνται ότι έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή!

 

 

Σχετικά με τις Μετακομίσεις Εξωτερικού

Η μεταφορική εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρία από μεταφορά επίπλων στο εξωτερικό – πάντα σε καλές τιμές – και γενικότερα από μεταφορες εξωτερικου.

  • Περισσότερα από 50 χρόνια ειδίκευσης
  • Μετακόμιση εξωτερικού
  • Μεταφορά σε ξυλοκιβώτιο
  • Συσκευασία επίπλων
  • Συσκευασία & μεταφορά στο Εξωτερικό
  • Συσκευασία & μεταφορά έργων τέχνης
  • Σύγχρονες λύσεις συσκευασίας
  • Συσκευασία πολύτιμων αγαθών
  • Κωδικοποίηση με ετικέτες

Τελευταία Νέα

Πιστοποίηση ISO 9001:2015

Πιστοποίηση ISO 9001:2015 Μια σπουδαία ημέρα για την εταιρεία μας σήμερα, καθώς ολοκληρώσαμε με απόλυτη επιτυχία τις διαδικασίες που απαιτούνται για τη πιστοποίηση ISO 9001.

Επισκευή Ελικοπτέρου Erickson με Γερανό

Ο πελάτης μας είχε σοβαρό πρόβλημα σε ένα από τα πυροσβεστικά του ελικόπτερα. Φυσικά, η Aiolos Team ήταν εκεί για να βοηθήσει!

Μεταφορά εξοπλισμού στο Γαλατά Τροιζηνίας

Η AIOLOS TEAM, όπως πάντα δίπλα στην ΤΕΜΑΚ ΑΕ, πραγματοποιώντας παράδοση εξοπλισμού για τα συστήματα επεξεργασίας νερού στον Γαλατά…

FAQ

Γιατί εδώ και πολλά χρόνια είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των μεταφορών και σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και καλές τιμές!

Έχετε συνεργασία με άλλες εταιρείες για την διανομή εμπορευμάτων;

Η εταιρεία, ξεκίνησε πριν 50 χρόνια με βασική της δραστηριότητα την παραλαβή-διαλογή-διανομή αλλά και την αποθήκευση εμπορευμάτων άλλων εταιρειών. Έχουμε συνεργαστεί με αρκετούς ομίλους αλλά και εταιρείες κάθε κλάδου για την υποστήριξη των logistics.

Αναλαμβάνετε και μεταφορές-μετακομίσεις εκτός Αθήνας;

Η AIOLOS TEAM αναλαμβάνει όχι μόνο να σας μεταφέρει εντός Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και τα νησιά, ότι και αν θέλετε να μεταφέρετε, και όσο περίπλοκη και αν είναι η πρόσβαση. Επίσης, η εταιρεία μας έχει μεγάλη εξειδίκευση στις μεταφορές εξωτερικού.

Μπορεί η εταιρεία σας να με βοηθήσει και στη πόλη προορισμού;

Βέβαια! Στις μετακομίσεις μπορούμε να σας διαθέσουμε ακόμα και το ίδιο συνεργείο που είχατε από το μέρος που μετακομίσατε. Θα συνοδεύσουμε δηλαδή το φορτηγό και έτσι θα εξασφαλίσετε το ίδιο συνεργείο και στην πόλη προέλευσης αλλά και στην πόλη προορισμού!

Μετακομίζω σε άλλη χώρα. Με το τελωνείο τι γίνεται;

Κατά την εισαγωγή των ειδών σας, οι έμπειροι σύμβουλοι μας σας καθοδηγούν και σας παρέχουν την απαιτούμενη βοήθεια για τη διεκπεραίωση των εγγράφων και ό,τι άλλο χρειαστεί προκειμένου να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται ο εκτελωνισμός των ειδών σας.

Αν θελήσω να αποθηκεύσω τα είδη μου, πόσο σίγουρος μπορώ να είμαι οτι εσείς μπορείτε να μου παρέχετε σιγουριά και ασφάλεια;

Οι αποθήκες μας πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές καθώς διαθέτουν αυτόματα συστήματα πυροπροστασίας, πυρόσβεσης και πυρασφάλειας όπως και σύγχρονα συστήματα ασφάλειας μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης. Επίσης σε όλες τις αποθήκες μας υπάρχουν συστήματα συναγερμού και φύλακας σε 24-ωρη βάση, για την πλήρη ασφάλεια του χώρου.

Τι βοήθεια μπορώ να έχω απο την εταιρεία σας σε ότι αφορά, τη μετακόμιση στο νέο χώρο μου;

Ανάλογα με την προεπιλογή υπηρεσιών, το συνεργείο μας βρίσκεται στο χώρο σας να απο-συσκευάσει, να επανα-συναρμολογήσει έπιπλα και γενικά να σας βοηθήσει στο στήσιμο του νέου χώρου σας.

Ρωτήστε μας!

Σωτηρίου 5, Αχαρνές Αττικής

info@aiolosteam.com

ISO 9001:2015