Μετακομίσεις εξωτερικού με την Aiolos Team

Αν ενδιαφέρεστε για να μετακομίσετε στο εξωτερικό, τότε η εταιρεία μας «Aiolos Team» μπορεί να σας βοηθήσει!

Εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαστε γενικότερα με τις μεταφορές – μετακομίσεις, αλλά και ειδικότερα με τις μετακομίσεις εξωτερικού. Η μεταφορική εταιρεία μας έχει μεγάλη εμπειρία από μεταφορα επιπλων στο εξωτερικο – πάντα σε καλές τιμές – και γενικότερα από μεταφορες εξωτερικου. Οποιοσδήποτε και αν είναι ο προορισμός σας, είτε μετακομίζετε σε κάποια γειτονική χώρα στα Βαλκάνια, είτε σε κάποια χώρα της βόρειας Ευρώπης ( διεθνής μεταφορές για Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία ), είτε ακόμα πιο μακρυά όπως π.χ. στην Αμερική, εμείς μπορούμε να μεταφέρουμε τις οικοσυσκευές και τα υπόλοιπα πράγματά σας με ασφάλεια, συνέπεια, και οικονομία.

Για τις μετακομίσεις εξωτερικού διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο από ιδιόκτητα οχήματαΔιαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο από ιδιόκτητα οχήματα για να πραγματοποιούμε τις μετακομίσεις μας, όπως επίσης και ανυψωτικούς γερανούς ώστε να μπορύμε να μεταφέρουμε τα πολύτιμα αντικείμενά σας από οποιονδήποτε όροφο χωρίς προβλήματα.

Σε όλες τις μετακομίσεις εξωτερικού παρέχονται ασφάλεια στην μεταφορά και δωρεάν καθοδήγηση για τον εκτελωνισμό των ειδών σας.

 Υπηρεσίες που σας προσφέρουμε στις μετακομίσεις εξωτερικού

Πιο συγκεκριμένα διαθέτουμε ειδικά εκπαιδευμένα συνεργεία που μπορούν να σας παρέχουν τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Κοστολόγίση με ακρίβεια των προς μεταφορά ειδών.
  • Συσκευσία / πακετάρισμα – συσκευάζουμε με ασφάλεια τις οικοσυσκευές σας και ότι άλλο αντικείμενο είναι να μεταφερθεί.
  • Στις μετακομίσεις μπορούμε να σας διαθέσουμε ακόμα και το ίδιο συνεργείο που είχατε από το μέρος που μετακομίσατε. Θα συνοδεύσουμε δηλαδη το φορτηγό και έτσι θα εξασφαλίσετε το ίδιο συνεργείο και στην πόλη προέλευσης αλλά και στην πόλη προορισμού!
  • Αποθήκευση – μπορούμε να αποθηκεύσουμε τα αντικείμενά σας σε δικό μας χώρο για όσο καιρό χρειαστεί. Κατά τη διάρκεια της μετακόμισης όλα τα υπάρχοντά σας θα μεταφερθούν με την μεγαλύτερη προσοχή και ασφάλεια.
  • Επιπλέον, διαθέτουμε πολύ έμπειρους συμβούλους που μπορούν να σας καθοδηγήσουν σε ότι αφορά την διεκπεραίωση των εγγράφων και ότι άλλο χρειαστείτε προκειμένου να γίνει με τον καλύτερο τρόπο ο εκτελωνισμός των ειδών σας.
  • Μπορούμε επίσης – ανάλογα με τις υπηρεσίες που έχετε επιλέξει – να κανονήσουμε και για την αποσυσκευασία / επανασυναρμολόγηση των επίπλων, συσκευών και λοιπών αντικειμένων σας, και γενικότερα να σας βοηθήσουμε να τοποθετήσετε από την αρχή όλα τα υπάρχοντά σας στο νέο σας σπίτι σας στο νέο μέρος που θα μετακομίσετε.

Να επισημάνουμε επίσης πως οι τιμές μας ήταν πάντα και παραμένουν από τις ανταγωνιστικότερες της αγοράς.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, αν κι εσείς ενδιαφέρεστε για μετακομίσεις εξωτερικού, τότε επικοινωνήστε μαζί μας!

Τα 30 και πλέον χρόνια εμπειρίας μας σας εγγυώνται ότι έχετε κάνει την καλύτερη επιλογή!


Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οποιοσδήποτε και αν είναι ο προορισμός σας, εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε, μεταφέροντας τις οικοσυσκευές και τα υπόλοιπα πράγματά σας με ασφάλεια, συνέπεια, και οικονομία.

aiolos team logo png
ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΓΝΩΣΗ
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ
website development & SEO by Global Internet Projects