Συσκευασία, με ασφάλεια!

Ανακαλύψτε τις λύσεις μας για την συσκευασία προϊόντων, εμπορευμάτων, επίπλων & οικοσυσκευών.

100% Ανακυκλώσιμα Υλικά

Φιλικά στο Περιβάλλον

Προσφέρουμε πίσω στο περιβάλλον, ότι μας προσφέρει η φύση απλόχερα.

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Το προσωπικό μας, προσφέρει απόλυτη προστασία στη συσκευασία των πραγμάτων σας.

Συσκευασία Έργων Τέχνης

Βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα για συσκευασία πολύτιμων αντικειμένων.

Ενδιαφέρεστε για άμεση προσφορά?

Το Α και το Ω στον χώρο των μετακομίσεων και της μεταφοράς (εμπορευμάτων ή οικοσκευών) είναι όπως όλοι γνωρίζουμε, η συσκευασία. Αν η συσκευασία δεν είναι επαγγελματική και κατά τέτοιο τρόπο που να προστατεύει τα μεταφερόμενα αντικείμενα από χτυπήματα και φθορές, το αποτέλεσμα πολλές φορές είναι ζημιογόνο.

Γι’ αυτό το λόγο οι άνθρωποι της Aiolos Team έχουν ως πρωταρχικό τους μέλημα την διασφάλιση της επαγγελματικής συσκευασίας.Όλοι οι συνεργάτες μας έχουν λάβει κατάλληλη εκπαίδευση προκειμένου να μένουν απόλυτα ικανοποιημένοι οι πελάτες μας.

Η συνέπεια και η υπευθυνότητα με την οποία εκτελούμε κάθε εργασία που μας ανατίθεται, μας καθιστά παράδειγμα στους τομείς της μετακόμισης, μεταφοράς, συσκευασίας και αποθήκευσης. 

Είναι σε θέση να αναγνωρίζουν και να επιλέγουν τα υλικά που είναι απαραίτητα για την ασφαλή συσκευασία, ανάλογα με το μεταφερόμενο είδος (π.χ. για ευαίσθητα ή εύθραυστα πράγματα χρησιμοποιούνται ξυλοκιβώτια). Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών.

Λόγω της ολοένα αυξανόμενης μόλυνσης του περιβάλλοντος του πλανήτη μας και της οικολογικής ευαισθησίας που διακατέχει όλο το προσωπικό μας φροντίζουμε – όπου αυτό είναι εφικτό – να χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμα υλικά.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περισσότερες πληροφορές.

Σχετικά με την Συσκευασία

Λόγω της ολοένα αυξανόμενης μόλυνσης του περιβάλλοντος και της οικολογικής ευαισθησίας μας φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμα υλικά.

  • Περισσότερα από 50 χρόνια ειδίκευσης
  • Συσκευασία πιάνο
  • Συσκευασία σε ξυλοκιβώτιο
  • Συσκευασία επίπλων
  • Συσκευασία & μεταφορά μουσείων
  • Συσκευασία & μεταφορά έργων τέχνης
  • Σύγχρονες λύσεις συσκευασίας
  • Εύθραυστα πολύτιμα αντικείμενα
  • Κωδικοποίηση με ετικέτες

Τελευταία Νέα

Πιστοποίηση ISO 9001:2015

Πιστοποίηση ISO 9001:2015 Μια σπουδαία ημέρα για την εταιρεία μας σήμερα, καθώς ολοκληρώσαμε με απόλυτη επιτυχία τις διαδικασίες που απαιτούνται για τη πιστοποίηση ISO 9001.

Επισκευή Ελικοπτέρου Erickson με Γερανό

Ο πελάτης μας είχε σοβαρό πρόβλημα σε ένα από τα πυροσβεστικά του ελικόπτερα. Φυσικά, η Aiolos Team ήταν εκεί για να βοηθήσει!

Μεταφορά εξοπλισμού στο Γαλατά Τροιζηνίας

Η AIOLOS TEAM, όπως πάντα δίπλα στην ΤΕΜΑΚ ΑΕ, πραγματοποιώντας παράδοση εξοπλισμού για τα συστήματα επεξεργασίας νερού στον Γαλατά…

FAQ

Γιατί εδώ και πολλά χρόνια είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των μεταφορών και σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και καλές τιμές!

Έχετε συνεργασία με άλλες εταιρείες για την διανομή εμπορευμάτων;

Η εταιρεία, ξεκίνησε πριν 50 χρόνια με βασική της δραστηριότητα την παραλαβή-διαλογή-διανομή αλλά και την αποθήκευση εμπορευμάτων άλλων εταιρειών. Έχουμε συνεργαστεί με αρκετούς ομίλους αλλά και εταιρείες κάθε κλάδου για την υποστήριξη των logistics.

Αναλαμβάνετε και μεταφορές-μετακομίσεις εκτός Αθήνας;

Η AIOLOS TEAM αναλαμβάνει όχι μόνο να σας μεταφέρει εντός Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και τα νησιά, ότι και αν θέλετε να μεταφέρετε, και όσο περίπλοκη και αν είναι η πρόσβαση. Επίσης, η εταιρεία μας έχει μεγάλη εξειδίκευση στις μεταφορές εξωτερικού.

Μπορεί η εταιρεία σας να με βοηθήσει και στη πόλη προορισμού;

Βέβαια! Στις μετακομίσεις μπορούμε να σας διαθέσουμε ακόμα και το ίδιο συνεργείο που είχατε από το μέρος που μετακομίσατε. Θα συνοδεύσουμε δηλαδή το φορτηγό και έτσι θα εξασφαλίσετε το ίδιο συνεργείο και στην πόλη προέλευσης αλλά και στην πόλη προορισμού!

Μετακομίζω σε άλλη χώρα. Με το τελωνείο τι γίνεται;

Κατά την εισαγωγή των ειδών σας, οι έμπειροι σύμβουλοι μας σας καθοδηγούν και σας παρέχουν την απαιτούμενη βοήθεια για τη διεκπεραίωση των εγγράφων και ό,τι άλλο χρειαστεί προκειμένου να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται ο εκτελωνισμός των ειδών σας.

Αν θελήσω να αποθηκεύσω τα είδη μου, πόσο σίγουρος μπορώ να είμαι οτι εσείς μπορείτε να μου παρέχετε σιγουριά και ασφάλεια;

Οι αποθήκες μας πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές καθώς διαθέτουν αυτόματα συστήματα πυροπροστασίας, πυρόσβεσης και πυρασφάλειας όπως και σύγχρονα συστήματα ασφάλειας μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης. Επίσης σε όλες τις αποθήκες μας υπάρχουν συστήματα συναγερμού και φύλακας σε 24-ωρη βάση, για την πλήρη ασφάλεια του χώρου.

Τι βοήθεια μπορώ να έχω απο την εταιρεία σας σε ότι αφορά, τη μετακόμιση στο νέο χώρο μου;

Ανάλογα με την προεπιλογή υπηρεσιών, το συνεργείο μας βρίσκεται στο χώρο σας να απο-συσκευάσει, να επανα-συναρμολογήσει έπιπλα και γενικά να σας βοηθήσει στο στήσιμο του νέου χώρου σας.

Ρωτήστε μας!

Σωτηρίου 5, 136 77 Αχαρνές

info@aiolosteam.com

ISO 9001:2015