Απόδοση στις Μεταφορές-Μετακομίσεις!

Ανακαλύψτε τις λύσεις μας για την μεταφορά & την μετακόμιση των εμπορευμάτων, επίπλων & του σπιτιού σας, γενικότερα.

100% Ανακυκλώσιμα Υλικά

Προσωπική Επαφή με όλους

Θα αισθανθείτε άμεσα την προσωπική επαφή, την ποιότητα καθώς και τη σημασία στη λεπτομέρεια.

Εξειδικευμένο Προσωπικό

Το προσωπικό μας, προσφέρει απόλυτη προστασία στη συσκευασία των πραγμάτων σας.

Συσκευασία για ασφάλεια

Βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα συσκευασίας πολύτιμων αντικειμένων.

Ενδιαφέρεστε για άμεση προσφορά?

Στις μεταφορές & μετακομίσεις η εταιρεία μας AIOLOS TEAM συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες εταιρείες μετακομίσεων στην Ελλάδα, εξυπηρετώντας την Αθήνα, την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Προσφέρουμε πολλές υπηρεσίες με τη δυνατότητα να είναι «κομμένες και ραμμένες» στα μέτρα σας. Έτσι εκτός από τη δεδομένη ασφαλή και ομαλή μεταφορά, των πραγμάτων σας, διασφαλίζουμε και την πλήρη ικανοποίησή σας σε όλους τους τομείς μιας μετακόμισης .

Η πείρα των συσκευαστών μας μαζί με την επαγγελματικότητα τους και τη αδιάκοπη εκπαίδευσή τους, σας παρέχει την εγγύηση ότι η μετακόμιση σας θα είναι χωρίς καθυστερήσεις και απρόοπτα.

Οι σύμβουλοι μεταφορών μας καθώς και η άριστα εκπαιδευμένη ομάδα μας σας καθοδηγούν από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο βήμα για να ελαχιστοποιήσουμε το άγχος σας και να επιτύχουμε την πλήρη ικανοποίησή σας καθ’ όλη τη διάρκεια της μετακόμισης σας.

Με τη συνεργασία μας στις μεταφορες μετακομισεις θα αισθανθείτε άμεσα την προσωπική επαφή, την ποιότητα καθώς και τη σημασία στη λεπτομέρεια… Αυτά είναι και τα στοιχεία που μας έχουν βοηθήσει να διακριθούμε στον χώρο μας.

Ταυτόχρονα, τα κλειστά σύγχρονα φορτηγά μας, κατάλληλα για οικοσκευές αλλά και για εμπορεύματα και το δίκτυο των προσεκτικά επιλεγμένων συνεργατών μας, εξυπηρετούν όλους τους Ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Δεν έχει σημασία το γιατί μας χρειάζεστε, αν δηλαδή μετακομίζετε για εργασιακούς λόγους ή απλά επιζητάτε μια αλλαγή… Εμείς θα αναλάβουμε να μεταφέρουμε με ασφάλεια την οικοσκευή και τα εμπορεύματά σας στο προορισμό τους.

Στον τομέα των μεταφορών – μετακομίσεων η εταιρεία μας έχει πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση και μπορεί να σας προσφέρει τις υπηρεσίες της ανάλογα με το είδος της μεταφοράς – μετακόμισης.

Σχετικά με τις

Μεταφορές – Μετακομίσεις

Λόγω της ολοένα αυξανόμενης μόλυνσης του περιβάλλοντος και της οικολογικής ευαισθησίας μας φροντίζουμε να χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμα υλικά.

 • Περισσότερα από 50 χρόνια ειδίκευσης
 • Μεταφορές – Μετακομίσεις στην Αθήνα
 • Μεταφορική εταιρεία με εξειδίκευση
 • Μεταφορές & Διανομές εμπορευμάτων
 • Μετακομίσεις Σπιτιών
 • Μεταφορές εταιρειών
 • Μεταφορές εταιρειών
 • Συσκευασία πολύτιμων αγαθών
 • Μεταφορές με Γερανό
 • Μεταφορές με κλαρκ
 • Ειδικές μεταφορές

 

Τελευταία Νέα

Πιστοποίηση ISO 9001:2015

Πιστοποίηση ISO 9001:2015 Μια σπουδαία ημέρα για την εταιρεία μας σήμερα, καθώς ολοκληρώσαμε με απόλυτη επιτυχία τις διαδικασίες που απαιτούνται για τη πιστοποίηση ISO 9001.

Επισκευή Ελικοπτέρου Erickson με Γερανό

Ο πελάτης μας είχε σοβαρό πρόβλημα σε ένα από τα πυροσβεστικά του ελικόπτερα. Φυσικά, η Aiolos Team ήταν εκεί για να βοηθήσει!

Μεταφορά εξοπλισμού στο Γαλατά Τροιζηνίας

Η AIOLOS TEAM, όπως πάντα δίπλα στην ΤΕΜΑΚ ΑΕ, πραγματοποιώντας παράδοση εξοπλισμού για τα συστήματα επεξεργασίας νερού στον Γαλατά…

FAQ

Γιατί εδώ και πολλά χρόνια είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των μεταφορών και σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και καλές τιμές!

Έχετε συνεργασία με άλλες εταιρείες για την διανομή εμπορευμάτων;

Η εταιρεία, ξεκίνησε πριν 50 χρόνια με βασική της δραστηριότητα την παραλαβή-διαλογή-διανομή αλλά και την αποθήκευση εμπορευμάτων άλλων εταιρειών. Έχουμε συνεργαστεί με αρκετούς ομίλους αλλά και εταιρείες κάθε κλάδου για την υποστήριξη των logistics.

Αναλαμβάνετε και μεταφορές-μετακομίσεις εκτός Αθήνας;

Η AIOLOS TEAM αναλαμβάνει όχι μόνο να σας μεταφέρει εντός Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και τα νησιά, ότι και αν θέλετε να μεταφέρετε, και όσο περίπλοκη και αν είναι η πρόσβαση. Επίσης, η εταιρεία μας έχει μεγάλη εξειδίκευση στις μεταφορές εξωτερικού.

Μπορεί η εταιρεία σας να με βοηθήσει και στη πόλη προορισμού;

Βέβαια! Στις μετακομίσεις μπορούμε να σας διαθέσουμε ακόμα και το ίδιο συνεργείο που είχατε από το μέρος που μετακομίσατε. Θα συνοδεύσουμε δηλαδή το φορτηγό και έτσι θα εξασφαλίσετε το ίδιο συνεργείο και στην πόλη προέλευσης αλλά και στην πόλη προορισμού!

Μετακομίζω σε άλλη χώρα. Με το τελωνείο τι γίνεται;

Κατά την εισαγωγή των ειδών σας, οι έμπειροι σύμβουλοι μας σας καθοδηγούν και σας παρέχουν την απαιτούμενη βοήθεια για τη διεκπεραίωση των εγγράφων και ό,τι άλλο χρειαστεί προκειμένου να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται ο εκτελωνισμός των ειδών σας.

Αν θελήσω να αποθηκεύσω τα είδη μου, πόσο σίγουρος μπορώ να είμαι οτι εσείς μπορείτε να μου παρέχετε σιγουριά και ασφάλεια;

Οι αποθήκες μας πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές καθώς διαθέτουν αυτόματα συστήματα πυροπροστασίας, πυρόσβεσης και πυρασφάλειας όπως και σύγχρονα συστήματα ασφάλειας μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης. Επίσης σε όλες τις αποθήκες μας υπάρχουν συστήματα συναγερμού και φύλακας σε 24-ωρη βάση, για την πλήρη ασφάλεια του χώρου.

Τι βοήθεια μπορώ να έχω απο την εταιρεία σας σε ότι αφορά, τη μετακόμιση στο νέο χώρο μου;

Ανάλογα με την προεπιλογή υπηρεσιών, το συνεργείο μας βρίσκεται στο χώρο σας να απο-συσκευάσει, να επανα-συναρμολογήσει έπιπλα και γενικά να σας βοηθήσει στο στήσιμο του νέου χώρου σας.

Ρωτήστε μας!

Σωτηρίου 5, 136 77 Αχαρνές

info@aiolosteam.com

ISO 9001:2015