Ταχύτητα & ποιότητα στις μετακομίσεις!

Με φιλική διάθεση και ανθρώπινο δυναμικό προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Μετακομίσεις σπιτιών

«Οικοσκευή», πόσα διαφορετικά πράγματα μπορεί να περιλαμβάνει αυτός ο όρος… Τόσο διαφορετικά αλλά και τόσο μοναδικά και πολύτιμα για κάθε άνθρωπο ξεχωριστά. Στοιχεία που επιβάλλουν την σωστή επιλογή μεταφορέα προκειμένου να διασφαλιστεί το σωστό αποτέλεσμα στην συσκευασία της οικοσκευής, την μεταφορά ή/και αποθήκευση της.

Εμείς στην Aiolos Team έχουμε αναγάγει τον όρο «οικοσκευή» σε κάτι το οποίο χαίρει ιδιαίτερης και προνομιούχας μεταχείρισης στην μεταφορά της. Πρώτο μας μέλημα είναι οι πελάτες μας να νιώθουν πως τα προσωπικά τους είδη και έπιπλα βρίσκονται σε ασφαλή χέρια και πως δεν θα καταστραφεί ή χαθεί κάτι κατά την μετακόμιση. 

Η μεταφορική εταιρεία μας έχει πολύ μεγάλη εμπειρία σε κάθε είδους μεταφορές και μετακομίσεις, και φυσικά είμαστε η καλύτερη επιλογή σας σε ότι αφορά τις μετακομισεις σπιτιων. Το έμπειρο προσωπικό μας μπορεί να αναλάβει να κάνει για εσάς όλα αυτά που – ίσως στα δικά σας μάτια – φαντάζουν δύσκολα.  Να αναλάβει δηλαδή η συσκευασία και τη μεταφορά αλλά επίσης να σας βοηθήσει να ξαναβάλετε τα πράγματά σας στο νέο σας σπίτι.

Οι άρτια εκπαιδευμένοι άνθρωποι της εταιρείας μας οι οποίοι εδώ και χρόνια συνεργάζονται αρμονικά και ομαδικά μεταξύ τους, κατέχουν την ανεκτίμητη εμπειρία στις μετακομίσεις σπιτιών (ακόμα και όταν πρόκειται για κάτι ξεχωριστό και έξω από τα συνηθισμένα) και τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα έτσι ώστε να συσκευάσουν – πάντα με αρίστης ποιότητας υλικά – και να μεταφέρουν την οικοσκευή σας στον προορισμό της χωρίς απώλειες και καθυστερήσεις. 

Απόδειξη της άριστης επαγγελματικής μας υπηρεσίας στις μετακομίσεις σπιτιών είναι το ολοένα αυξανόμενο πελατολόγιό μας. Αυτό οφείλεται κυρίως στον επαγγελματικό τρόπο λειτουργίας μας, στη σωστή μας τιμολόγηση, και τελικά στις συστάσεις που δίνουν οι ευχαριστημένοι πελάτες μας, πράγμα που μας γεμίζει με υπερηφάνεια και εντείνει τις προσπάθειές μας για ακόμα καλύτερες υπηρεσίες. 

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

“Η ουσία της εφοδιαστικής αλυσίδας είναι πολύ δύσκολη.”

Elon Musk, CEO of Tesla and SpaceX

Ρωτήστε μας!

Σωτηρίου 5, 136 77 Αχαρνές

info@aiolosteam.com

ISO 9001:2015