Ποιότητα & Εξυπηρέτηση στη σωστή τιμή!

Λύσεις για μικρό-μεσαίες επιχειρήσεις αλλά & ομίλους εταιρειών σε όλους τους κλάδους ειδίκευσης τους.

 

Λύσεις για διανομές

Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα λύσεων για διανομές εντός αττικής.

Ειδικές επιλογές ανυψωτικών μηχανημάτων

Ανακαλύψτε από ανυψωτικά μηχανήματα οικοσυσκευών μέχρι κλάρκ 10 τόννων

Πακέτα μακροχρόνιων αποθηκεύσεων

Βρείτε ολοκληρωμένα πακέτα βραχυπρόθεσμων & μακροπρόθεσμων αποθηκεύσεων

Η εταιρεία μας, Aiolos Team, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για μετακομίσεις και μεταφορές σπιτιών ή εταιρειών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σας προσφέρουμε επαγγελματικές οικονομικές λύσεις για μετακομίσεις, μεταφορές, αποθήκευση και συσκευασία των επίπλων του σπιτιού ή της εταιρείας σας, καθώς και των οικοσκευών ή των εμπορευμάτων σας.

Συσκευάζουμε και από-συσκευάζουμε με μεγάλη προσοχή & λεπτομέρεια τα πράγματα σας, αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε περίπτωση ζημιάς. Αναλαμβάνουμε τη συσκευασία του αρχείου και των προσωπικών αντικειμένων του κάθε υπαλλήλου. Σε όλα τα κιβώτια θα υπάρχει σήμανση με τα στοιχεία-πληροφορίες, όπως θα μας έχει υποδειχθεί από εσάς.

Εξασφαλίζουμε ότι τα προσωπικά σας αντικείμενα θα παραμείνουν ασφαλή καθόλη την διάρκεια της μεταφοράς, παρέχοντας σε κάθε περίπτωση ζημιάς την αντίστοιχη αποζημίωση.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μετεγκατάσταση εταιρειών καθώς και δημόσιων οργανισμών. Διαθέτουμε την αναγκαία εμπειρία καθώς και επαρκές εξειδικευμένο προσωπικό με κατάλληλο εξοπλισμό αλλά και οχήματα αναγνωρισμένα με τα επαγγελματικά πρότυπα.

Πάντα στην διάθεση σας για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτηση σας σχετικά με μεταφορες μετακομισεις, συσκευασία ή αποθήκευση επίπλων. Επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της ιστοσελίδας μας, είτε τηλεφωνικά στο 210 800 1500-2

 

Μεταφορική Εταιρεία

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα τις μεταφορές μετακομίσεις σας στην Αθήνα, την Αττική, σε όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και το εξωτερικό. Η εταιρεία μας εδώ και πολλά έτη είναι πρωτοπόρος στον τομέα των μετακομίσεων και σας προσφέρει τις υπηρεσίες της με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και καλές τιμές! Μιλήστε μαζί μας σήμερα για τη δική σας μετακόμιση!

Μετακομίσεις Εξωτερικού

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στις μετακομίσεις εξωτερικού. Οποιοσδήποτε και αν είναι ο προορισμός σας, είτε μετακομίζετε σε κάποια γειτονική χώρα στα Βαλκάνια, είτε σε κάποια χώρα της βόρειας Ευρώπης ( Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία ), είτε ακόμα πιο μακριά όπως π.χ. στην Αμερική.

Αποθήκευση

Με την Aiolos Team μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι τα υπαρχοντά σας είναι προστατευμένα και ασφαλή. Διαθέτουμε 1100 τ.μ. ειδικά διαμορφωμένα ώστε η αποθήκευση των οικοσκευών και εμπορευμάτων σας να χαρακτηρίζεται από απόλυτη ασφάλεια και προστασία.

Συσκευασία

Αν η συσκευασία δεν είναι επαγγελματική και κατά τέτοιο τρόπο που να προστατεύει τα μεταφερόμενα αντικείμενα από χτυπήματα και φθορές, το αποτέλεσμα πολλές φορές είναι ζημιογόνο. Για αυτό το λόγο οι άνθρωποι της Aiolos Team είναι ειδικά εκπαιδευμένοι για να συσκευάσουν τα πάντα.

Τελευταία Νέα

Πιστοποίηση ISO 9001:2015

Πιστοποίηση ISO 9001:2015 Μια σπουδαία ημέρα για την εταιρεία μας σήμερα, καθώς ολοκληρώσαμε με απόλυτη επιτυχία τις διαδικασίες που απαιτούνται για τη πιστοποίηση ISO 9001.

Επισκευή Ελικοπτέρου Erickson με Γερανό

Ο πελάτης μας είχε σοβαρό πρόβλημα σε ένα από τα πυροσβεστικά του ελικόπτερα. Φυσικά, η Aiolos Team ήταν εκεί για να βοηθήσει!

Μεταφορά εξοπλισμού στο Γαλατά Τροιζηνίας

Η AIOLOS TEAM, όπως πάντα δίπλα στην ΤΕΜΑΚ ΑΕ, πραγματοποιώντας παράδοση εξοπλισμού για τα συστήματα επεξεργασίας νερού στον Γαλατά…

FAQ

Γιατί εδώ και πολλά χρόνια είμαστε πρωτοπόροι στον τομέα των μεταφορών και σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και καλές τιμές!

Έχετε συνεργασία με άλλες εταιρείες για την διανομή εμπορευμάτων;

Η εταιρεία, ξεκίνησε πριν 50 χρόνια με βασική της δραστηριότητα την παραλαβή-διαλογή-διανομή αλλά και την αποθήκευση εμπορευμάτων άλλων εταιρειών. Έχουμε συνεργαστεί με αρκετούς ομίλους αλλά και εταιρείες κάθε κλάδου για την υποστήριξη των logistics.

Αναλαμβάνετε και μεταφορές-μετακομίσεις εκτός Αθήνας;

Η AIOLOS TEAM αναλαμβάνει όχι μόνο να σας μεταφέρει εντός Αθήνας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα και τα νησιά, ότι και αν θέλετε να μεταφέρετε, και όσο περίπλοκη και αν είναι η πρόσβαση. Επίσης, η εταιρεία μας έχει μεγάλη εξειδίκευση στις μεταφορές εξωτερικού.

Μπορεί η εταιρεία σας να με βοηθήσει και στη πόλη προορισμού;

Βέβαια! Στις μετακομίσεις μπορούμε να σας διαθέσουμε ακόμα και το ίδιο συνεργείο που είχατε από το μέρος που μετακομίσατε. Θα συνοδεύσουμε δηλαδή το φορτηγό και έτσι θα εξασφαλίσετε το ίδιο συνεργείο και στην πόλη προέλευσης αλλά και στην πόλη προορισμού!

Μετακομίζω σε άλλη χώρα. Με το τελωνείο τι γίνεται;

Κατά την εισαγωγή των ειδών σας, οι έμπειροι σύμβουλοι μας σας καθοδηγούν και σας παρέχουν την απαιτούμενη βοήθεια για τη διεκπεραίωση των εγγράφων και ό,τι άλλο χρειαστεί προκειμένου να γίνει όσο πιο ομαλά γίνεται ο εκτελωνισμός των ειδών σας.

Αν θελήσω να αποθηκεύσω τα είδη μου, πόσο σίγουρος μπορώ να είμαι οτι εσείς μπορείτε να μου παρέχετε σιγουριά και ασφάλεια;

Οι αποθήκες μας πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές καθώς διαθέτουν αυτόματα συστήματα πυροπροστασίας, πυρόσβεσης και πυρασφάλειας όπως και σύγχρονα συστήματα ασφάλειας μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης. Επίσης σε όλες τις αποθήκες μας υπάρχουν συστήματα συναγερμού και φύλακας σε 24-ωρη βάση, για την πλήρη ασφάλεια του χώρου.

Τι βοήθεια μπορώ να έχω απο την εταιρεία σας σε ότι αφορά, τη μετακόμιση στο νέο χώρο μου;

Ανάλογα με την προεπιλογή υπηρεσιών, το συνεργείο μας βρίσκεται στο χώρο σας να απο-συσκευάσει, να επανα-συναρμολογήσει έπιπλα και γενικά να σας βοηθήσει στο στήσιμο του νέου χώρου σας.

Ρωτήστε μας!

Σωτηρίου 5, 136 77 Αχαρνές

info@aiolosteam.com

ISO 9001:2015