ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Η ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ

Posted by admin
Category:

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Η ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ

Η Aiolos Team, καινοτομεί για μια ακόμη φορά και σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο να μεταφέρετε τα πράγματα σας.

Τώρα, με τον υπολογισμό κόστους της μεταφοράς ή της μετακόμισης σας μπορείτε να πάρετε προσφορά συμπληρώνοντας μόνο την φόρμα κοστολόγησης.

Με αυτόν τον τρόπο, παίρνετε απευθείας προσφορά με τιμή για μεταφορά ή μετακόμιση σπιτιού. Μετά την ζήτηση σας, θα σας καλέσει σύντομα κάποιος εκπρόσωπος της εταιρείας μας, για να συζητήσετε εκτενέστερα τις λεπτομέρειες της μεταφοράς.

Η εταιρεία μας, μέσα από αυτόν τον αλγόριθμο κάνει την διαφορά και πέρα από την τιμή σας εξασφαλίζει την ασφάλεια των πραγμάτων ή των εμπορευμάτων σας. Η τιμή καθορίζεται με βάση των όγκο των πραγμάτων, την ιδιομορφία, την χιλιομετρική απόσταση αλλά και τα έξοδα που προκύπτουν.

Ο αλγόριθμος μπορεί να δώσει τιμή για την ηπειρωτική Ελλάδα, όπως επίσης και για την νησιωτική. Αν λοιπόν, θέλετε να μεταφέρετε για παράδειγμα πράγματα στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα, την Πάτρα, την Αλεξανδρούπολη, τις Κυκλάδες, την Καλαμάτα, την Κρήτη κ.α. μπορείτε να δώσετε την περιοχή ή ακόμα και την διεύθυνση σας στον αλγόριθμο και θα σας δώσουμε την προσφορά που θέλετε στα μέτρα σας.

Μην χάνετε χρόνο λοιπόν, πείτε μας που θέλετε να μεταφερθείτε , θα σας δώσουμε την τιμή και εμείς θα αναλάβουμε όλα τα υπόλοιπα.


ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Η ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΣΑΣ… ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!

 

Αφήστε μια απάντηση

twenty − 20 =

website development & SEO by Global Internet Projects