Μετακόμιση στο εξωτερικό, μια μεγάλη αλλαγή και μια διαδικασία με πολλά στάδια, αλλά όλα μπορούν να γίνουν με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο όταν υπάρχει ένα οργανωμένο πλάνο και φυσικά βοήθεια από ειδικούς στις μεταφορές. Ένα νέο κεφάλαιο ξεκινάει στην ζωή σου και για αυτό η αισιοδοξία είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου.

Εμείς λοιπόν, είμαστε δίπλα σου για να σε βοηθήσουμε να οργανωθείς, δίνοντας σου μερικά tips για μια εύκολη, άμεση και χωρίς άγχος μετακόμιση στο εξωτερικό.

μετακόμιση στο εξωτερικό

Δημιούργησε το πλάνο μετακόμισης σου στο εξωτερικό

  • Δημιουργία πλάνου εργασιών

Η μετακόμιση στο εξωτερικό περιλαμβάνει πολλά βήματα και πολλές διαδικασίες, για τον λόγο αυτό η προετοιμασία καλό είναι να γίνει αρκετό καιρό πριν ώστε να μην επικρατήσει πανικός και χάος. Προνοητικότητα είναι η λέξη κλειδί στη φάση αύτη της ζωής σου. Δημιούργησε λοιπόν ένα πλάνο με τα πράγματα που θα μεταφέρεις, αυτά που θα αφήσεις πίσω σου και τι μέσα θα χρειαστείς. Σίγουρα βαλίτσες και χαρτοκιβώτια για τα πιο βασικά που θες άμεσα να μεταφερθούν.

  • Πακετάρισμα και ξεκαθάρισμα

Στη συνέχεια ξεκίνα με το πακετάρισμα ανά δωμάτιο και σημείωνε έξω από κάθε κουτί τι περιέχεται μέσα. Αυτό θα σε βοηθήσει στην αποθήκευση και φυσικά στο ξεπακετάρισα ενώ σημείωσε επίσης ό,τι είναι εύθραυστο, για μεγαλύτερη προσοχή. Κατά τη φάση αυτή είναι καλό να γίνει και ένα ξεκαθάρισμα καθώς θα αδειάσεις αποθήκες και πατάρια. Δες τι χρειάζεσαι, τι μπορείς να χαρίσεις και τι πρέπει πλέον να πεταχτεί.

Έτσι θα μπορείς να αποφασίσεις ποια έπιπλα, διακοσμητικά και συσκευές θα μεταφέρεις στο νέο σου σπίτι και τι θα αφήσεις πίσω σου. Υπάρχει πάντα η δυνατότητα αποθηκεύσεις αντικειμένων στις μεγάλες μεταφορικές εταιρείες. Ξεχώρισε επίσης τα ρούχα, τα βιβλία σου και ότι άλλο θες να έχεις στο νέο σου σπίτι σε κουτές οι οποίες θες να φτάσουν από τις πρώτες με την μεταφορική που θα επιλέξεις. Αυτό αφορά στην περίπτωση που τα αντικείμενα προς μεταφορά είναι πολλά και μπορεί χωριστούν σε δύο δόσεις.

  • Ταυτότητα και άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στη χώρα εγκατάστασης σου

Επιπλέον, κάνοντας το πλάνο της μετακόμισης σου στο εξωτερικό είναι εξαιρετικά σημαντικό να ελέγξεις το διαβατήριο ή την ταυτότητα σου. Ενημερώσου για τη νομοθεσία της χώρας και πάρε μαζί σου όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να μην τρέχεις τελευταία στιγμή. Σίγουρα θα χρειαστεί να ανοίξεις έναν τραπεζικό λογαριασμό, τις περισσότερες φορές αυτό είναι μια όχι και τόσο εύκολη διαδικασία αλλά απαραίτητη, ειδικά αν εργαστείς εκεί και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

μετακόμιση στο εξωτερικό

Επίλεξε μια έμπειρη και αξιόπιστη μεταφορική εταιρεία

Φυσικά η επιλογή μιας αξιόπιστης και έμπειρης εταιρείας είναι το σημείο κλειδί για τη μετακόμιση σου στο εξωτερικό. Η μεταφορική θα αναλάβει το μεγαλύτερο όγκο των διαδικασιών της μετακόμισης για να μπορείς να ασχοληθείς εσύ με αλλά θέματα. Η μεταφορά των επίπλων και των ηλεκτρικών συσκευών σου στο εξωτερικό θα γίνει άμεσα και αποτελεσματικά με την χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού και χάρη στους εξειδικευμένους συνεργάτες μας. Η AIOLOS TEAM εδώ και 50 χρόνια βρίσκεται δίπλα σε κάθε άτομο και οικογένεια που μετακομίζει στο εξωτερικό, συμμερίζεται το άγχος του για αυτό το νέο ξεκίνημα και φροντίζει ώστε όλα να γίνουν άμεσα και με ασφάλεια.

μετακόμιση στο εξωτερικό

Αναφορικά με το κόστος της όλης διαδικασίας, μπορείς να βρεις ολοκληρωμένα πακέτα που αφορούν μετακομίσεις στο εξωτερικό ή να επικοινωνήσετε με την μεταφορική εταιρεία και να εκφράσετε τις δικές σας ανάγκες. Η AIOLOS TEAM έχει μεγάλη εμπειρία στη μεταφορά επίπλων στο εξωτερικό, οποιοσδήποτε και αν είναι ο προορισμός σας, είτε μετακομίζετε σε κάποια γειτονική χώρα στα Βαλκάνια, είτε σε κάποια χώρα της βόρειας Ευρώπης (διεθνής μεταφορές για Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία), είτε ακόμα πιο μακριά όπως π.χ. στην Αμερική, εμείς μπορούμε να μεταφέρουμε τις οικοσυσκευές και τα υπόλοιπα πράγματα σας με ασφάλεια, συνέπεια και οικονομία.

Τέλος, η μεταφορική μας εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε τις οικοσυσκευές σας και άλλα αντικείμενα σας με ασφάλεια και υψηλή προστασία, με τους χώρους να είναι προστατευμένους και να φυλάσσονται σε 24ωρη βάση.

μετακόμιση στο εξωτερικό

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε να οργανώσετε αποτελεσματικά την μετακόμιση στο εξωτερικό. Η εταιρεία μας σου παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα μετακομίσεων και μεταφορών. Επικοινώνησε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή ζήτησε μια δωρεάν προσφορά.