Η συσκευασία πολύτιμων αντικειμένων και έργων τέχνης είναι μια εξαιρετικά σημαντική και με μεγάλη ευθύνη διαδικασία. Τόσο για την συσκευασία αυτών των πολύτιμων αντικειμένων όσο και για την μεταφορά τους, ο βαθμός αφοσίωσης και προσοχής που είναι απαραίτητο να δοθεί είναι σαφώς ο μέγιστος. Για τον λόγο αυτό και απαιτείται εξειδικευμένο προσωπικό με τεχνογνωσία, πολυετή εμπειρία και φυσικά χρήση καινοτόμων και αποτελεσματικών ειδών συσκευασίας.

Η επιλογή επομένως μιας αξιόπιστης μεταφορικής εταιρείας που θα αναλάβει με τον καλύτερο τρόπο και με επαγγελματισμό τη συσκευασία των πολύτιμών αντικειμένων σας είναι η σημαντικότερη επιλογή που επιβάλλεται να κάνετε. Η σημασία της συσκευασίας είναι πολύ μεγάλη καθώς αυτή θα προστατέψει στο μέγιστο το πολύτιμο αντικείμενο σας.

συσκευασία έργων τέχνης

Συσκευασία και οι υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας υπηρεσίες της Aiolos Team

Η εταιρεία μας Aiolos Team, με περισσότερα από 50 χρόνια ειδίκευσης, αναλαμβάνει με ύψιστη ασφάλεια τη συσκευασία πολύτιμων αντικειμένων και έργων τέχνης, χρησιμοποιώντας 100% ανακυκλώσιμα υλικά, φιλικά στο περιβάλλον. Επιλέγουμε υλικά που είναι απαραίτητα για την ασφαλή συσκευασία, ανάλογα με το μεταφερόμενο είδος, όπως για παράδειγμα για ευαίσθητα ή εύθραυστα πράγματα χρησιμοποιούνται ξυλοκιβώτια.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι άριστης ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών και έχουν επιλεχτεί για την καλύτερη προστασία και συσκευασία για πιάνο, και αλλά μουσικά όργανα, αντίκες, έπιπλα, γλυπτά, έργα τέχνης, εύθραυστα πολύτιμα αντικείμενα κ.α. Όλα είναι κωδικοποιημένα με ετικέτες για την καλύτερη οργάνωση και ασφάλεια κάθε είδους που συσκευάζουμε.

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, προσφέρει απόλυτη προστασία στη συσκευασία των πραγμάτων σας. Αναλαμβάνουμε μάλιστα συσκευασία και μεταφορά αντικείμενων μουσείων. Γνωρίζουμε πολύ καλά τη σημασία που έχουν τα αντικείμενα αυτά και για αυτό τα διαχειρίζεται με τον ύψιστο σεβασμό και προσοχή. Μπορείτε να επιλέξετε τη συσκευασία των έργων τέχνης και πολύτιμων αντικειμένων σας μέσα από τα ολοκληρωμένα πακέτα μας στις πιο φιλικές τιμές της αγοράς.

συσκευασία έργων τέχνης

Πόσο σημαντικά είναι τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την συσκευασία πολύτιμων αντικειμένων;

Τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν για την συσκευασία έργων τέχνης και πολύτιμων αντικείμενων είναι το Α και το Ω για την ασφάλεια και προστασία τους. Το εσωτερικό των αντικειμένων είναι πολύ σημαντικό καθώς και τα υλικά που χρησιμοποιούνται, τα οποία εξασφαλίζουν τη μέγιστη προστασία κατά την μεταφορά του αντικειμένου. Πολύτιμα και εύθραυστα αντικείμενα πρέπει να συσκευάζονται με ειδικά υλικά, όπως περιτύλιγμα φυσαλίδων, ειδικά χαρτιά συσκευασίας, υλικά με επένδυση για τα εύθραυστα αντικείμενα, κιβώτια με τις ακριβείς διαστάσεις των αντικείμενων, αφρολέξ, προστατευτικά για τις γωνίες, ειδικές κολλητικές ταινίες κ.α.

Χρησιμοποιώντας τέτοιου είδους ποιοτικά υλικά κάθε πελάτης αισθάνεται σιγουριά  για την ασφάλεια του πολυτίμου αντικείμενου του. Η εξειδίκευση και η γνώση για την συσκευασία έργων τέχνης με δεξιοτεχνία και τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την χρήση ειδικών τεχνικών συσκευασίας, διαδικασιών και κανόνων, αποτελούν την βάση ότι όλα σας τα αντικείμενα θα φτάσουν στον προορισμό τους με ασφάλεια και χωρίς ίχνος φθοράς.

συσκευασία έργων τέχνης

Συσκευασία από επαγγελματίες

Εάν έχετε αντίκες, έργα τέχνης και άλλα πολύτιμα αντικείμενα στο σπίτι σας, αναμφισβήτητα θέλετε να είστε βέβαιοι ότι δεν θα πάθουν το παραμικρό κατά τη μεταφορά τους. Η συσκευασία αυτών των αντικειμένων θα πρέπει λοιπόν να γίνεται από μια έμπειρη και αξιόπιστη εταιρεία που χρησιμοποιεί υλικά υψηλής ποιότητας και γνωρίζει πως ακριβώς πρέπει να συσκευαστούν και να μεταφερθούν τα αντικείμενα αυτά.

Οι επαγγελματίες θα εγγυηθούν ότι όλα τα αντικείμενά σας θα συσκευαστούν σωστά ανεξάρτητα από τον αριθμό, το μέγεθος και τα χαρακτηριστικά τους και με κάθε υπευθυνότητα. Οι ίδιοι θα επιβλέψουν την διαδικασία και θα συσκευάσουν με τον πιο ασφαλές τρόπο όλα τα εύθραυστα, ευαίσθητα αντικείμενα που σας ανήκουν. Θα προστατέψουν με τον καλύτερο τρόπο όλα τα πολύτιμα αντικείμενα σας όπως αντίκες, έργα τέχνης και θα φροντιστούν ώστε να μεταφερθούν άθικτα στον προορισμό τους.

συσκευασία έργων τέχνης

Αν επομένως θέλετε η συσκευασία των πολυτίμων αντικείμενων σας να γίνει με τον καλύτερο τρόπο εμπιστευτείτε μια έμπειρη εταιρία για την συσκευασία και μεταφορά αυτών. Στην Aiolos Team γνωρίζουμε πολύ καλά πως τα έργα τέχνης είναι μοναδικά, αξεπέραστης αξίας και απαιτούν την ύψιστη προσοχή σε χειρισμούς. Όλο το προσωπικό μας ακολουθεί εξειδικευμένες διαδικασίες κατά τη συσκευασία και την μεταφορά των πολυτίμων αντικειμένων σας για μην πάθουν απολύτως τίποτα.

Ελπίζουμε να σας δώσαμε τις πληροφορίες που αναζητούσατε, για οποιαδήποτε προσφορά και ερώτηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το έμπειρο και φιλικό προσωπικό μας.