Αναζητάτε και εσείς πληροφορίες σχετικά με τις μεταφορές στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα με το κόστος αυτών; Είστε στο κατάλληλο site. Στην AIOLOS TEAM από το 1969 προσφέρουμε επιτυχημένες και ταχείς μεταφορές με ασφάλεια σε όλο τον κόσμο, διαθέτοντας πέρα από πολυετή εμπειρία και υψηλή εξειδίκευση στον τομέα των μεταφορών.

Οι μεταφορές στο εξωτερικό, ειδικά τα τελευταία χρόνια που όλο και περισσότεροι συγγενείς και φίλοι μας έχουν μετακομίσει σε χώρες της Ευρώπης και της Αμερικής, είναι ένα θέμα εξαιρετικά επίκαιρο. Αν και εσείς λοιπόν, μετακομίζετε στο εξωτερικό ή απλά θέλετε να στείλετε κάποιο αντικείμενο ή δέμα, μπορείτε στο παρακάτω άρθρο να ενημερωθείτε αναλυτικά για τους παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος της μεταφοράς.

μεταφορές στο εξωτερικό

Μεταφορές στο εξωτερικό: Ποιες είναι οι διαθέσιμες υπηρεσίες;

Οι βασικές υπηρεσίες για μεταφορές – μετακομίσεις στο εξωτερικό είναι οι εξής:

  • Μεταφορά σε ξυλοκιβώτιο
  • Συσκευασία επίπλων
  • Συσκευασία & μεταφορά έργων τέχνης
  • Σύγχρονες λύσεις συσκευασίας
  • Συσκευασία πολύτιμων αντικειμένων
  • Κωδικοποίηση με ετικέτες

Μεταφορές στο εξωτερικό: Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν το κόστος τους;

Υπάρχουν κάποιοι βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν το κόστος για μεταφορές και μετακομίσεις στο εξωτερικό. Οι μεταφορές αυτές παρουσιάζουν περισσότερες ιδιαιτερότητες σε σχέση με τις μεταφορές εσωτερικού, για τον λόγο αυτό και οι τιμές ξεκινούν από πιο υψηλά επίπεδα. Πιο συγκεκριμένα οι παράγοντες που θα επηρεάσουν το κόστος για μεταφορές στο εξωτερικό είναι οι ακόλουθοι:

1. Αριθμός αντικειμένων προς μεταφορά

Ο αριθμός των αντικειμένων, ιδιαίτερα αυτών με μεγάλο όγκο όπως ένας καναπές ή ένα πιάνο, καθορίζει σε μεγάλο βαθμό το κόστος της μεταφοράς στο εξωτερικό, τόσο λόγω της δυσκολίας για να μεταφερθούν, όσο και λόγω του χώρου που θα καταλάβουν στο φορτηγό. Επομένως ο όγκος των αντικειμένων είναι ο πρώτος παράγοντας που συνδέεται άμεσα με το μέγεθος τους και επηρεάζει σημαντικά το κόστος.

μεταφορές στο εξωτερικό

2. Η απόσταση και ο τόπος παράδοσης

Ένας ακόμα βασικός παράγοντας που επηρεάζει το κόστος μιας μεταφοράς στο εξωτερικό είναι η απόσταση από τον τόπο παραλαβής ως τον τόπο παράδοσης. Φυσικά οι τιμές για μεταφορές σε πιο απομακρυσμένες χώρες της Ευρώπης ή και στην Αμερική είναι υψηλότερες σε σχέση με μια μεταφορά στην Κύπρο για παράδειγμα. Σε κάθε περίπτωση οι διεθνείς μεταφορές απαιτούν σωστό σχεδιασμό από την εταιρεία μεταφορών που θα επιλέξετε. Η μεγάλη απόσταση, η ασφάλεια του φορτίου και έγκαιρη παράδοσή του είναι τα σημαντικότερα στοιχεία για μια άψογη μεταφορά.

Οποιοσδήποτε και αν είναι ο προορισμός σας, είτε μετακομίζετε σε κάποια γειτονική χώρα στα Βαλκάνια, είτε σε κάποια χώρα της βόρειας Ευρώπης (Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία ), είτε στην Αμερική, στην AIOLOS TEAM μπορούμε να μεταφέρουμε τις οικοσυσκευές και τα υπόλοιπα πράγματα σας με ασφάλεια, συνέπεια, και οικονομία. Σας παρέχουμε μάλιστα ασφάλεια στην μεταφορά και δωρεάν καθοδήγηση για τον εκτελωνισμό των ειδών σας.

μεταφορές στο εξωτερικό

3. Ο απαιτούμενο αριθμός προσωπικού

Όσο μεγαλύτερος ο όγκος των αντικειμένων τόσο περισσότερο προσωπικό απαιτείται για να ολοκληρωθεί η μεταφορά, επομένως τόσο πιο πιθανό είναι να αυξηθεί και η τιμή. Όπως είναι λογικό το προσωπικό που θα συμμετέχει στη μεταφορά θα βοηθήσει στη διαδικασία και με όλες τις εμπλεκόμενες εργασίες. Αν τα αντικείμενα προς μεταφορά και αμπαλάρισμα είναι και πολλά και μεγάλα, τότε θα χρειαστούν περισσότερα εργατικά χεριά τα οποία και θα αυξήσουν το συνολικό κόστος.

μεταφορές στο εξωτερικό

4. Τα υλικά που θα χρειαστούν για την μεταφορά και συσκευασία

Τα υλικά που απαιτούνται για μεταφορές και συσκευασία των αντικειμένων προς μεταφορά είναι συνήθως  χαρτοκιβώτια, αεροπλάστ, αυτοκόλλητες ταινίες και φελιζόλ. Με αυτά συσκευάζονται και προστατεύονται όλα τα αντικείμενα, οι συσκευές, τα έπιπλα και τα απλά δέματα σας κατά την μεταφορά, ώστε να προστατεύονται από φθορές κατά την μετακίνηση.

Τα παραπάνω υλικά μπορείτε να τα βρείτε στην αγορά σε εξειδικευμένα καταστήματα ή να συμφωνήσετε με τη μεταφορική να το αναλάβει εκείνη, με ένα έξτρα κόστος.

μεταφορές στο εξωτερικό

5. Επιπρόσθετες υπηρεσίες και ασφάλιση

Όσο περισσότερες μεταφορικές υπηρεσίες χρειάζεστε τόσο αυξάνεται και το συνολικό κόστος. Η ασφάλιση των μεταφερόμενων αντικειμένων είναι ιδιαίτερα σημαντική ως υπηρεσία, ειδικά όταν πρόκειται για αντικείμενα μεγάλης αξίας. Αυτή η υπηρεσία φυσικά ανεβάζει το κόστος άλλα σα παρέχει μια επιπλέον σιγουριά.

μεταφορές στο εξωτερικό

Στην AIOLOS TEAM μεριμνούμε ώστε όλα τα αντικείμενα να βρίσκονται συσκευασμένα με υλικά τελευταίας τεχνολογίας, ώστε να μην προκύψει κάποια φθορά. Καλύπτουμε κάθε ιδιαίτερη ανάγκη σας με οδικές, θαλάσσιες, αεροπορικές και σιδηροδρομικές διεθνείς μετακομίσεις και μεταφέρουμε ευαίσθητα φορτία, εύθραυστα αντικείμενα, αντικείμενα μεγάλης αξίας κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την μεταφορά που θέλετε να πραγματοποιήσετε στο εξωτερικό και θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά για όλα τα κόστη και τις υπηρεσίες μας.