Ταχύτητα & ποιότητα στις μετακομίσεις!

Με φιλική διάθεση και ανθρώπινο δυναμικό προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, με συνέπεια και υπευθυνότητα.

Μετακομίσεις στη Λυκόβρυση

Ψάχνετε για μετακομίσεις στη Λυκόβρυση; Άμεση εξυπηρέτηση από τους καλύτερους επαγγελματίες στις μεταφορές.

Η AIOLOS TEAM σας παρέχει πολύχρονη εμπειρία της πάνω στις μετακομίσεις και τις μεταφορές, υπευθυνότητα και καλές τιμές!

Η μεταφορική εταιρεία μας σας εγγυάται ασφάλεια σε ότι μεταφορά η μετακόμιση χρειάζεστε. Σε μας μπορείτε να βρείτε:

Στην μεταφορική εταιρεία AIOLOS TEAM αναλαμβάνουμε μετακομίσεις, συσκευασίες και αποθηκεύσεις. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας με φιλική διάθεση και κύριο μέλημά μας είναι η ασφαλής και σωστή μεταφορά των οικοσκευών και των εμπορευμάτων σας. Η προτίμηση που μας δείχνετε μας ωθεί στο να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και να φροντίζουμε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μετακόμισης και μεταφοράς.

Επιπλέον, τα οχήματα μας αποτελούν την ασφαλέστερη επιλογή και η παράδοση όλων των εμπορευμάτων πραγματοποιείται με ασφάλεια αλλά και χωρίς φθορές και καθυστερήσεις. Οι ολοκληρωμένες λύσεις μας αφορούν όλο τον κύκλο της διαδικασίας που ξεκινάει από την αποθήκευση, τη μεταφορά και καταλήγει στη διανομή – παράδοση. Οι υπηρεσίες της εταιρείας μας προσφέρουν αποτελεσματικότητα στον τομέα της οργάνωσης, επιτρέποντας την γρήγορη κυκλοφορία των εμπορευμάτων και των υπηρεσιών σας. Συνεργαζόμενοι μαζί μας θα είστε ξέγνοιαστοι για την ομαλή παραλαβή και παράδοση των εμπορευμάτων σας στο σημείο που επιθυμείτε. Κατόπιν σχετικής συνεννόησης η μεταφορική εταιρεία μας αποστέλλει εξειδικευμένους συνεργάτες στους τόπους αποστολής των οικοσκευών (ή εμπορευμάτων αν πρόκειται για μη παλετοποιημένα εμπορεύματα) προκειμένου να γίνεται επαγγελματική καταμέτρηση των προς μεταφορά ειδών. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγονται τα λάθη στις τιμές και κατά συνέπεια οι πελάτες μας είναι πάντα ικανοποιημένοι και οι μεταφορές-μετακομίσεις τους στερούνται εκπλήξεων. Για μεταφορές στη Λυκόβρυση καλέστε μας τώρα! Γιατί στην μεταφορική εταιρεία AIOLOS TEAM η ασφαλής μετακόμιση και η σωστή μεταφορά είναι συνώνυμα με τον τρόπου που δουλεύουμε… Με εξειδικευμένη εμπειρία, πλήρη εξοπλισμό και αρίστης ποιότητας υλικά, κάνουμε τη μετακόμιση απλή υπόθεση.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να δούμε τις δικές σας ανάγκες και να λύσουμε κάθε απορία σας.

Ρωτήστε μας!

Σωτηρίου 5, 136 77 Αχαρνές

info@aiolosteam.com

ISO 9001:2015