Μετακομίζεις και ψάχνεις να βρεις μεταφορική εταιρεία; Δεν ξέρεις όμως ποια είναι τα βασικά κριτήρια που πρέπει να πληροί μια μεταφορική ώστε να σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη και να την επιλέξεις. Από μόνη της η διαδικασία της μετακόμισης είναι αρκετά αγχωτική και πολυδιάστατη. Αν όμως οργανωθείς από την αρχή σωστά και επιλέξεις τους κατάλληλους επαγγελματίες όλα μπορούν να μπουν σε μια σειρά γρήγορα, εύκολα και το πιο σημαντικό οικονομικά.

Προκειμένου λοιπόν, να νιώσεις σιγουριά για την μεταφορική που θα επιλέξεις ακολούθησε όλες τις παρακάτω συμβουλές μας και βρες την εταιρεία που θα αναλάβει ολοκληρωτικά την μετακόμιση σου και την μεταφορά των πολυτίμων αντικειμένων σου.

μεταφορική επιλογή

Μεταφορική και έρευνα αγοράς: Eπικοινώνησε με μεταφορικές εταιρείες

Στην αναζήτηση της κατάλληλης μεταφορικής εταιρείας κάνε μια καλή ερευνά αγοράς και πάρε προσφορές για την μετακόμιση σου. Πέρα από την τιμή, ενημερώσου για τον εξοπλισμό που χρησιμοποιεί η μεταφορική, οχήματα, ανυψωτικά μηχανήματα κ.α. Έτσι θα γνωρίζεις αν είναι κατάλληλα οργανωμένη και αν προσφέρει μια ευρεία γκάμα επίλογων ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Κατά την επικοινωνία μαζί τους θα έχεις επίσης την ευκαιρία να μιλήσεις με το προσωπικό της εταιρείας. Η πρώτη αυτή επικοινωνία είναι πολύ σημαντική καθώς αν είναι ευγενικοί και με διάθεση να λύσουν όλες τις απορίες σου και να σε εξυπηρετήσουν διότι καταλαβαίνουν το άγχος σου, θα αισθανθείς μεγαλύτερη εμπιστοσύνη και για τις υπηρεσίες που θα σου προσφέρουν. Θα αντιληφθείς ότι θα προσέξουν τα αντικείμενα σου και θα σε ενημερώσουν άμεσα και με ειλικρίνεια για το κόστος όλων των υπηρεσιών τους.

μεταφορική επιλογή

Διάβασε τις κριτικές και αξιολογήσεις από προηγούμενους πελάτες

Αναζητώντας να βρεις μια αξιόλογη και με εμπειρία μεταφορική εταιρεία, σίγουρα θα διαβάσεις αρκετές κριτικές και αξιολογήσεις. Μέσα από τα σχόλια προηγούμενων πελατών θα καταλάβεις τον επαγγελματισμό της κάθε εταιρείας καθώς και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει. Η αξιοπιστία και η πολυετή εμπειρία μιας μεταφορικής σημαίνουν επαγγελματισμό, αποτελεσματικότητα και ταχύτητα στην εξυπηρέτηση κάθε πελάτη.

Προτού λοιπόν, αποφασίσεις σε ποια μεταφορική θα εμπιστευτείς την μεταφορά των αντικειμένων σου, είναι σημαντικό να νιώσεις ότι τα άτομα που θα αναλάβουν την μετακόμιση σου είναι δίπλα σου να σε βοηθήσουν με ότι χρειαστείς άμεσα. Για τον λόγο αυτό είναι σημαντικό να αναφέρεις αναλυτικά τις ανάγκες σου και τα αντικείμενα προς μεταφορά. Να τονίσεις τις υπηρεσίες που χρειάζεσαι, να ρωτήσεις ότι απορία έχεις, να αναφέρεις τις ιδιαιτερότητες της μεταφοράς π.χ. χρήση ή όχι ανυψωτικού μηχανήματος, και φυσικά να προγραμματίσετε από κοινού την ημερομηνία μετακόμισης σου.

Μεταφορική και κόστος μετακόμισης

Είναι πολύ λογικό να σε ενδιαφέρει το κόστος και οι προσφορές που θα σου αναφέρουν οι εκάστοτε μεταφορικές. Ωστόσο μην δώσεις έμφαση μόνο σε αυτό, διότι μια οικονομική πρόσφορα καλό είναι να μην είναι το βασικό κριτήριο επιλογής σου. Και αυτό γιατί πολλές εταιρείες μπορεί να σου κάνουν οικονομικές προσφορές αλλά η εμπειρία και η ποιότητα των υπηρεσιών που θα σου προσφέρουν να είναι κάτω του μετρίου.

Το ιδανικό είναι μια εταιρεία να συνδυάζει προσιτές τιμές, πολυετή εμπειρία και επαγγελματισμό, όπως η εταιρείας μας, AIOLOS TEAM, που από το 1969 είναι δίπλα σε κάθε πελάτη σε όλη την διαδικασία της μετακόμισης, γιατί ξέρουμε πολύ καλά ποσό σημαντική είναι η διαδικασία αυτή και μεριμνούμε πάντα για το καλύτερο.

μεταφορική επιλογή

Παροχή ασφάλειας των αντικείμενων κατά την μετακόμιση

Είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέξεις μια μεταφορική εταιρεία που σου εγγυάται ασφάλεια κατά την μεταφορά και παράδοση των αντικειμένων σου. Είναι προαπαιτούμενο θα λέγαμε μια μεταφορική να σου εγγυάται επαγγελματική φροντίδα και γνωρίζοντας τους κινδύνους κάθε μεταφοράς να μεριμνεί προαιρετικά για όλα σου τα αντικείμενα.

μεταφορική επιλογή

Κατάλληλα υλικά συσκευασίας και εξοπλισμός

Τέλος, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις μια μεταφορική εταιρεία που σου παρέχει συσκευασία των αντικείμενων σου και συγχρόνως χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Μπορείς λοιπόν, να επιλέξεις τη μερική συσκευασία επίπλων ή και την πλήρη. Αν μάλιστα έχεις εύθραυστα αντικείμενα και θες να είσαι απόλυτα σίγουρη/ος για την προστασία αυτών κατά την μεταφορά, τότε είναι εξαιρετικά σημαντικό αυτά να αμπαλαριστούν σωστά από μια έμπειρη μεταφορική.

μεταφορική επιλογή

Συμπερασματικά, η μετακόμιση είναι μια σημαντική διαδικασία για αυτό και η επιλογή της καλύτερης μεταφορικής είναι καθοριστική. Ακολουθώντας όλα τα παραπάνω κριτήρια και συμβουλές μας θα ξέρεις ποια μεταφορική εταιρεία να επιλέξεις για τη μετακόμιση σου. Μόνο έτσι θα νιώσεις ασφάλεια για το νέο ξεκίνημα της ζωής σου, έχοντας από την αρχή δίπλα σου επαγγελματίες μεταφορείς που θα σε συμβουλέψουν, θα άκουσον τις ανάγκες σου, θα σε βοηθήσουν με συνέπεια και αξιοπιστία σε όλες τις εργασίες από το πακετάρισμα, την μεταφορά μεγάλων αντικείμενων κ.α.

Όλα τα άνωθεν τα συγκεντρώνει η AIOLOS TEAM, για αυτό επικοινώνησε σήμερα κιόλας μαζί μας και το έμπειρο προσωπικό μας θα είναι δίπλα σου με κατανόηση και φιλική διάθεση.