ΠΟΙΟΤΗΤΑ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΙΜΗ

Η εταιρεία μας, Aiolos Team, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για μετακομίσεις και μεταφορές σπιτιών ή εταιρειών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Σας προσφέρουμε επαγγελματικές οικονομικές λύσεις για μετακομίσεις, μεταφορές, αποθήκευση και συσκευασία των επίπλων του σπιτιού ή της εταιρείας σας, καθώς και των οικοσκευών ή των εμπορευμάτων σας.

aiolos team logo png

Αναλαμβάνουμε υπέυθυνα τις μεταφορές μετακομίσεις σας στην Αθήνα, την Αττική, σε όλα τα μέρη της Ελλάδας αλλά και το εξωτερικό. Η εταιρεία μας εδώ και πολλά έτη είναι πρωτοπόρος στον τομέα των μετακομίσεων και σας προσφέρει τις υπηρεσίες της με επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και καλές τιμές! Μιλήστε μαζί μας σήμερα για τη δική σας μετακόμιση!

Η εταιρία μας εξειδικεύεται στις μετακομίσεις εξωτερικού. Οποιοσδήποτε και αν είναι ο προορισμός σας, είτε μετακομίζετε σε κάποια γειτονική χώρα στα Βαλκάνια, είτε σε κάποια χώρα της βόρειας Ευρώπης ( Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Σουηδία ), είτε ακόμα πιο μακρυά όπως π.χ. στην Αμερική, εμείς μπορούμε να μεταφέρουμε τις οικοσυσκευές και τα υπόλοιπα πράγματά σας με ασφάλεια, συνέπεια, και οικονομία. Μπορούμε ακόμα να σας βοηθήσουμε και με τα σχετικά θέματα του τελωνείου.

Αν η συσκευασία δεν είναι επαγγελματική και κατά τέτοιο τρόπο που να προστατεύει τα μεταφερόμενα αντικείμενα από χτυπήματα και φθορές, το αποτέλεσμα πολλές φορές είναι ζημιογόνο. Για αυτό το λόγο οι άνθρωποι της Aiolos Team είναι ειδικά εκπαιδευμένοι ώστε να σας παρέχουν μια ασφαλή και επαγγελματική συσκευασία. Αν λοιπόν και εσείς χρειάζεστε βοήθεια για να πακετάρετε σωστά τα ανικείμενά σας, ρωτήστε μας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τη συγκεκριμένη υπηρεσία.

Με την Aiolos Team μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι τα υπαρχοντά σας είναι προστατευμένα και ασφαλή.
Διαθέτουμε 600 τ.μ. ειδικά διαμορφωμένα ώστε η αποθήκευση των οικοσκευών και εμπορευμάτων σας να χαρακτηρίζεται από απόλυτη ασφάλεια και προστασία. Οι χώροι είναι ασφαλισμένοι και φυλασσόμενοι σε 24ωρη βάση.

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορές;

ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάντα στην διάθεσή σας για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε ερώτησή σας σχετικά με μεταφορες μετακομισεις, συσκευασία ή αποθήκευση επίπλων. Επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της ιστοσελίδας μας, είτε τηλεφωνικά στο 210 800 1500-2

aiolos team logo png
ΑΣΦΑΛΕΙΑ
ΤΑΧΥΤΗΤΑ
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
website development & SEO by Global Internet Projects