Οι μετακομίσεις μέσα στην Αθήνα μπορεί για άλλους να είναι κάτι δύσκολο ή πολύπλοκο, αλλά για εμάς αντίθετα είναι κάτι το απλό καθώς η εταιρεία μας εδώ και 47 χρόνια ειδικεύεται στις μεταφορές μετακομίσεις εντός του λεκανοπεδίου.

Έχουμε σχέδιο, πλάνο και εμπειρία, και γνωρίζουμε πολύ καλά όλα αυτά που πρέπει να γίνουν για μια επιτυχημένη, γρήγορη και ασφαλή μετακόμιση. Σε όποιο σημείο της Αθήνας και αν βρίσκεστε, και σε όποιο σημείο της Αθήνας και αν θέλετε να μετακομίσετε.

Με την Aiolos Team θα έχετε τη σιγουριά ότι τα πολύτιμα αντικείμενά σας θα μεταφερθούν με ασφάλεια και θα τοποθετηθούν στο νέο σας χώρο χωρίς σπασίματα ή απροσεξίες.

Το προσωπικό μας είναι σωστά εκπαιδευμένο, και επιπλέον διαθέτουμε όλα τα σύγχρονα μεταφορικά μέσα για μια ασφαλή μετακόμιση. Όποιος και να είναι ο όγκος των επίπλων σας, εμείς έχουμε το κατάλληλο μεταφορικό μέσο για τη περίπτωσή σας. Αν τα έπιπλα σας ή οι οικιακές συσκευές σας πρέπει να μεταφερθούν από κάποιον όροφο πολυκατοικίας σε κάποιον άλλον όροφο, αυτό δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα για εμάς καθώς διαθέτουμε και ανυψωτικούς γερανούς.

Για μετακομίσεις στην Αθήνα, ή Aiolos Team αποτελεί την καλύτερη και ασφαλέστερη επιλογή σας. Πάντα σε καλές τιμές!

Σε όποια περιοχή της Αθήνας και να ζείτε, και όπου και να μετακομίζετε.. εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε!

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας για περισσότερες πληροφορές.

Ρωτήστε μας!

Σωτηρίου 5, 136 77 Αχαρνές

info@aiolosteam.com

ISO 9001:2015