Άπό το 1969 προσφέρουμε με συνέπεια τις υπηρεσίες μας στις μεταφορες μετακομισεις.

Ψάχνετε για μετακομίσεις  στην Νέα Φιλαδέλφεια ; Άμεση εξυπηρέτηση από τους καλύτερους επαγγελματίες στις μεταφορές.

Οι μεταφορές μετακομίσεις, η διαδικασία συσκευασίας αντικειμένων, οι ειδικές μεταφορές, η αποθήκευση και φορτοεκφόρτωση αντικειμένων στις ιδιόκτητες και ασφαλείς εγκαταστάσεις που διαθέτουμε, είναι ορισμένες από τις υπηρεσίες που βρίσκονται στην διάθεσή σας, όποτε κι αν τις χρειαστείτε.

Τηλέφωνα: 210 – 800 1500-2

Η aiolosteam σας παρέχει πολύχρονη εμπειρία της πάνω στις μετακομίσεις και τις μεταφορές, υπευθυνότητα και καλές τιμές!

Η μεταφορική εταιρεία μας σας εγγυάται ασφάλεια σε ότι μεταφορά η μετακόμιση χρειάζεστε. Σε μας μπορείτε να βρείτε…

  • Πολυετής εμπειρία.
  • Ακριβής τιμολόγηση
  • Καλές τιμές
  • Ποιότητα και εξυπηρέτηση
  • Μεταφορές οικιών
  • Μεταφορές Εταιρειών
  • Ειδικές Μεταφορές
  • Συσκευασία και προστασία επίπλων, υαλικών, κλπ.
  • Ανυψωτικά μηχανήματα
  • Αποθήκευση

Υπηρεσίες για Μεταφορές Μετακομίσεις – άμεσα, υπεύθυνα, αποτελεσματικά

 

Στην μεταφορική εταιρεία aiolosteam αναλαμβάνουμε μετακομίσεις, συσκευασίες και αποθηκεύσεις. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας με φιλική διάθεση και κύριο μέλημά μας είναι η ασφαλής και σωστή μεταφορά των οικοσκευών και των εμπορευμάτων σας. Η προτίμηση που μας δείχνετε μας ωθεί στο να βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας και να φροντίζουμε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες μετακόμισης και μεταφοράς.

Επιπλέον, τα οχήματα μας αποτελούν την ασφαλέστερη επιλογή και η παράδοση όλων των εμπορευμάτων πραγματοποιείται με ασφάλεια αλλά και χωρίς φθορές και καθυστερήσεις.
Οι ολοκληρωμένες λύσεις μας αφορούν όλο τον κύκλο της διαδικασίας που ξεκινάει από την αποθήκευση, τη μεταφορά και καταλήγει στη διανομή – παράδοση.

Οι υπηρεσίες της εταιρείας μας προσφέρουν αποτελεσματικότητα στον τομέα της οργάνωσης, επιτρέποντας την γρήγορη κυκλοφορία των εμπορευμάτων και των υπηρεσιών σας. Συνεργαζόμενοι μαζί μας θα είστε ξέγνοιαστοι για την ομαλή παραλαβή και παράδοση των εμπορευμάτων σας στο σημείο που επιθυμείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για να δούμε τις δικές σας ανάγκες και να λύσουμε κάθε απορία σας.


Ζητήστε εδώ μια προσφορά για μεταφορές ή μετακομίσεις.

Κατόπιν σχετικής συνεννόησης η μεταφορική εταιρεία μας αποστέλλει εξειδικευμένους συνεργάτες στους τόπους αποστολής των οικοσκευών (ή εμπορευμάτων αν πρόκειται για μη παλλετοποιημένα εμπορεύματα) προκειμένου να γίνεται επαγγελματική καταμέτρηση των προς μεταφορά ειδών. Με αυτό τον τρόπο αποφεύγονται τα λάθη στις τιμές και κατά συνέπεια οι πελάτες μας είναι πάντα ικανοποιημένοι και οι μεταφορές-μετακομίσεις τους στερούνται εκπλήξεων.

Για μεταφορές στην Νέα Φιλαδέλφεια καλέστε μας τώρα! Γιατί στην μεταφορική εταιρεία aiolosteam η ασφαλής μετακόμιση και η σωστή μεταφορά είναι συνώνυμα με τον τρόπου που δουλεύουμε… Με εξειδικευμένη εμπειρία, πλήρη εξοπλισμό και αρίστης ποιότητας υλικά, κάνουμε τη μετακόμιση απλή υπόθεση.

ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ AIOLOSTEAM – Μεταφέρουμε τα πάντα και παντού, άμεσα οικονομικά και με ασφάλεια. Το δίκτυο μας φτάνει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και του Εξωτερικού.


ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΕΙΣ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
– Υπηρεσίες για Μεταφορές Μετακομίσεις – άμεσα, υπεύθυνα, αποτελεσματικά

aiolos team logo png

επικοινωνήστε μαζί μας

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ISO 9001

website development & SEO by Global Internet Projects